Laad uw talenten op bij GPC Europe

Werken bij GPC Europe, da’s werken in een maatschappelijk relevante business. U werkt met producten die de toekomst mee gaan bepalen zoals zonnepanelen, laadpalen en batterijen. Bovendien organiseren we geregeld opleidingen zodat u altijd up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op vlak van pv-installaties. Kortom: een gezondere werk-privébalans, een ambitieuze ingesteldheid én een groenere planeet.

 

Kom bij ons hechte team

In het toffe en jonge team van GPC Europe komt u terecht in een tweede familie. Naast de gezellige sfeer op het werk vinden er regelmatig toffe teambuildings en personeelsfeesten plaats.

Moederbedrijf Hasco Invest

GPC Europe is onderdeel van de holding Hasco Invest. Omdat Hasco Invest instaat voor de ondersteunende diensten, kan het team van GPC Europe zich focussen op de eigen specialiteit: zonne-energieproducten. Bovendien genieten medewerkers van alle voordelen van een financieel sterke groep, zoals het sportief initiatief Move2Improve, het platform voor personeelskortingen Benefits@Work, een bedrijfskinesist ...

Werken bij GPC

Da’s werken in een tof en jong team voor een gezondere werk-privébalans, een ambitieuze ingesteldheid én een groenere planeet.