Diensten

Dit is wat we doen

Bij GPC Europe willen we professionele installateurs van zonne-energiesystemen ontzorgen van A tot Z. Ook zoeken én vinden we de ideale match tussen installateurs en particulieren. Zo maken we onze ultieme missie waar: hernieuwbare energieoplossingen toegankelijk maken voor iedereen. Met als bestemming: een duurzamere samenleving met een lagere CO2-uitstoot. 

Offertes berekenen voor de installateur
Offertes berekenen voor de installateur

Bent u professionele installateur en houdt u zich liefst het bezig met waar u écht gepassioneerd door bent: het installeren van pv-systemen? Bij GPC Europe staan we u graag bij met het opmaken van offertes voor uw klanten. Elke dag zon kunnen we niet garanderen. Kwaliteit en een professionele service, wél!

Experience center
Experience center

De zonnepanelenwereld evolueert constant. Nieuwe technologieën, tariferingen en subsidiëringen blijven veranderen. Om u als installateur up-to-date te houden met al deze nieuwigheden, organiseren we gerichte opleidingen – zowel in groep als een-op-een – in onze vestiging in Tielt.

Particulieren matchen met installateurs
Particulieren matchen met installateurs

Bent u een particuliere klant op zoek naar een pv-installatie? Of een professionele installateur met nog wat ruimte in de planning? Bij GPC Europe zoeken we de ideale match tussen particulier en installateur op basis van locatie, prijs, timing en expertise. Zo vindt u als particulier een betrouwbare installateur en krijgt u als installateur interessante leads.

Keuzemenu voor batterijsystemen
Keuzemenu voor batterijsystemen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een batterijsysteem? Samen met enkele van onze partners helpen wij u om de geschikte energieoplossing te vinden. Hiervoor kan u ons handig keuzemenu gebruiken.